TRAFIC RUTIER SUSPENDAT PE STR. NICOLAE DIMO

MÂINE, 11 FEBRUARIE, TRAFICUL RUTIER PE STRADA NICOLAE DIMO VA FI SUSPENDAT

Primăria municipiului Chișinău prin intermediul Preturii sectorului Rîșcani realizează proiectul de reamenajare a trotuarelor și zonelor verzi de-a lungul străzii Nicolae Dimo conform proiectului dendrologic realizat de Î.M. AGSV și coordonat cu beneficiarul.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de defrișare a unor arbori pe strada Nicolae Dimo din Chișinău, mâine 11 februarie 2023, traficul rutier, tronsonul cuprins între bd.A.Russo  și str. T.Vladimirescu, va fi suspendat în intervalul orelor 8.30 – 16.00 iar rutele de transport public municipal vor fi redirecționate după cum urmează:

Ruta de autobuz nr.19, tur, va circula de pe str.N.Dimo, pe A.Russo, str. Kiev, str. T.Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr.184, tur, va circula de pe str.T.Vladimirescu, pe str.Kiev, str.Bogdan Voievod și în continuare pe traseul stabilit.

Î.M. “Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” Chișinău va instala indicatoarele rutiere și îngrădirile necesare.

Lucrările de defrișare sunt executate în baza Autorizației nr.P-3113 din 10 februarie 2023 pentru tăiere în fondul forestier și în vegetația forestieră.

În același timp, Primăria municipiului Chișinău și administrația Î.M.AGSV atenționează cetățenii să evite zonele în care sunt efectuate defrișările.

De asemenea, vineri, 10 februarie, muncitorii întreprinderii municipale vor continua să își execute îndatoririle cotidiene de menținere a curățeniei în parcuri și scuaruri, de evacuare a resturilor vegetale și a deșeurilor din jurul gheretelor amplasate în parcuri.

În același timp, locuitorii municipiului Chișinău sunt îndemnați să păstreze integritatea bunurilor municipalității aflate în zonele verzi ale orașului. Administrația Î.M. AGSV, amintește că în obligațiunile întreprinderii nu intră evacuarea resturilor menajere din jurul punctelor de deservire a populației existente în zonele de agrement și solicită atât antreprenorilor, cât și cetățenilor, să păstreze curățenia.