Sindicaliștii Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” Chișinău și-au ales un nou Comitet Sindical

SINDICALIȘTII Î.M. “ASOCIAȚIA DE GOSPODĂRIRE A SPAȚIILOR VERZI” ȘI-AU ALES NOUL COMITET SINDICAL

Membrii de sindicat ai  Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” Chișinău au desfășurat astăzi, 16 decembrie, o adunare generală care a avut pe ordinea de zi trei puncte principale: alegerea noilor membrii ai Comitetului Sindical; prezentarea raportului de activitate pentru anul 2022 al fostului Comitet Sindical și prezentarea propunerilor de modificare a contractului colectiv de muncă.

La propunerile venite din sală au fost aleși nouă membri ai Comitetului Sindical și Comisia de Cenzori. Astfel, toate subdiviziunile Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” Chișinău au reprezentanți în Comitetul Sindical nou ales.

Reprezentantul fostului Comitet Sindical a prezentat raportul financiar pentru anul în curs care a fost adoptat de către adunarea generală.

La propunerea noului Comitet Sindical au fost prezentate propuneri de modificare a contractului colectiv de muncă fiind stabilit ca toți cei 430 de membrii de sindicat ai Î.M.” Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” Chișinău să beneficieze de patru prime anuale, care vor fi oferite în preajma celor mai importante sărbători religioase, dar și de ajutoare materiale la căsătorie, la nașterea unui copil, la dată de naștere cincinală și în caz de deces.

În același timp, la propunerea membrilor de sindicat, comitetul nou ales a decis organizarea mai multor activități sportive dedicate sindicaliștilor dar și mărirea numărului de bilete de tratament în stațiuniile balneare.