DIPLOMĂ

I.M. AGSV A PRIMIT O DIPLOMĂ DE MERIT

Asociația neguvernamentală “Hora Binelui” și Ukrainian Educational Fundation au oferit Î.M. AGSV o diplomă de merit pentru participarea întreprinderii municipale la evenimentul de ghidare a tinerilor într-o carieră – „Orășelul Profesiilor” care s-a desfășurat în Parcul „La Izvor” la data de 8 iunie.

Reprezentanții societății civile au declarat că numărul mare de participare a copiilor la acțiunile organizate în standul întreprinderii municipale a demonstrat interesul copiilor pentru protejarea spațiilor verzi din municipiul Chișinău și au felicitat întreprinderea municipală pentru succesul acestei acțiuni.

La rândul său, Dumitru Gorelco, directorul adjunct al Î.M. AGSV, a mulțumit organizatorilor și a precizat că succesul aparține atât organizatorilor cât și întreprinderilor municipale participante la această acțiune.

Sâmbătă, 8 iunie, peste 200 de copii au plantat flori în standul Î.M. AGSV din Orășelul Profesiilor. Copii au primit în dar ghiveciul cu floarea plantată de ei și pașapoarte prin care pot dovedi că sunt calificați pentru plantarea florilor.

Anterior și viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban, a mulțumit admnistrației Î.M. AGSV pentru participarea întreprinderii municipale   la această acțiune, dar și pentru modul exemplar în care a fost asigurată curățenia spațiilor verzi pe durata desfășurării ei.