CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ COPII ANGAJAȚILOR  Î.M. „ASOCIAȚIA DE GOSPODĂRIRE A SPAȚIILOR VERZI” AU PRIMIT CADOURI  

CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ COPII ANGAJAȚILOR  Î.M. „ASOCIAȚIA DE GOSPODĂRIRE A SPAȚIILOR VERZI” AU PRIMIT CADOURI  

Administrația Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” a oferit, vineri, 23 decembrie, lucrătorilor întreprinderii un program de colinde interpretat de ansamblul folcloric „Buciumul”. În același timp, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Comitetul Sindical al întreprinderii a oferit copiilor angajaților cadouri. Astfel, spiritul magic al Sărbătorilor de Iarnă a ajuns în casa fiecărui angajat al întreprinderii.  

Ceata de colindători care a venit în fața angajaților Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” le-a adus colaboratorilor cele mai frumoase urări de sănătate și fericire dorindu-le un an cu realizări frumoase.

Administrația întreprinderii, la rândul său, a mulțumit angajaților pentru activitatea prestată în anul care se termină și împreună cu noul Comitet Sindical a oferit tuturor copiilor angajaților cadouri cu ocazia venirii Anului Nou. „ Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vă dorim să aveți parte de multă sănătate și fericire, dorim ca spiritul Sărbătorilor de Iarnă să ajungă în casele fiecărui angajat al întreprinderii”, a declarat directorul interimar al Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi”, Victoria Covali.