COMPLETARE ALINIAMENTE STRADALE

Î.M. AGSV COMPLETEAZĂ ALINIAMENTELE STRADALE DIN CAPITALĂ CU ARBORI CU BALOT SPECIA PLATAN

Întreprinderea Municipală „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” execută astăzi, 4 ianuarie 2024, lucrări de plantare pe aliniamentele stradale din sectorul Centru al capitalei, unde plantează 65 de arbori cu balot, specia platan.

Aceleași lucrări de completare a aliniamentele stradale vor fi efectuate în sectorul Buiucani, pe străzile Alba Iulia, Creangă și Calea Ieșilor, la fel, vor fi plantați arbori, din aceiași specie.

Lucrări de plantare mai au loc și în Parcurile „Valea Morilor” și „Dumitru Râșcanu” unde muncitorii Î.M. AGSV vor planta  arbori, specia sorb.

În același timp, dimineața devreme, lucrătorii întreprinderii municipale efectuează lucrări de salubrizare în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, în scuarul Teatrului de Operă și Balet și în Grădina „Catedralei Mitropolitane”, unde au fost măturate aleile, golite urnele și greblat gazonul.

Aceleași acțiuni de salubrizare s-au efectuat în toate sectoarele aflate în gestiunea întreprinderii municipale.

Pentru informare menționăm că, sorbul sau scorușul de munte este un arbore de talie medie, cu coroană largă, rezistent la ger și secetă și care crește în toate țările de pe continentul european.

Solicităm, în mod respectuos, locuitorilor și oaspeților capitalei, să respecte munca angajaților Î.M. AGSV și să păstreze curățenia.