Î.M. AGSV A INTERVENIT PROMT LA ÎNLĂTURAREA SITUAȚIILOR DE AVARIERE APĂRUTE ÎN URMA PLOILOR ȘI INTENSIFICĂRIILOR DE VÎNT ANUNȚATE DE SERVICIUL HIDROMETEO DE STAT

Echipa de serviciu de defrișatori ai Întreprinderii municipale Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi și ulterior celelelate, au intervenit, ieri seară și în dimineața zilei de astăzi, în mai multe locații din municipiul Chișinău pentru a înlătura situațiile de avariere apărute în urma rafalelor de vânt care a rupt crengi și doborât la sol arbori.

Astfel, pe cinci adrese din oraș, au căzut crengi, iar câțiva arbori cu sistemul radicular la suprafață au fost doborâți la sol.

Ca urmare a Avertizării de vânt puternic emise de meteorologi, care au afectat mai multe regiuni ale țării, Î.M. AGSV a informat locuitorii capitalei prin diferite surse de informare și reamintește conducătorilor auto să parcheze autovehicolele doar în spații special amenajate iar locuitorilor și oaspeților capitalei să dea dovadă de PRUDENȚĂ, și  înțelegere față de situațiile care pot apărea spontan.