LUCRĂRI SILVOTEHNICE

Î.M. AGSV EXECUTĂ LUCRĂRI SILVOTEHNICE DE CURĂȚARE A ARBORILOR PE STRĂZILE PETRU MOVILĂ, SERGHEI LAZO ȘI ALEXANDRU CEL BUN

În conformitate cu dispoziția Primăriei municipiului Chișinău, Întreprinderea Municipală Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi, va efectua mâine, 27 ianuarie 2024, lucrări silvotehnice de curățare, defrișare și elagaj asupra unor arbori care prezintă potențial pericol pe str. Petru Movilă,tronsonul: bd. Ștefan cel Mare și Sfănt și str. Alexei Sciusev, pe str. Serghei Lazo, tronsonul: str. Sf. Andrei și str. Columna și pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul: str. Sf. Țării și str. Serghei Lazo.

Lucrările sunt executate în baza Autorizației pentru  tăiere a vegetației forestiere eliberată de Agenția de Mediu.

Astfel, în baza Dispoziției Primăriei municipiului Chișinău, pentru ca lucrările silvotehnice să fie executate în siguranță, între orele 7.30 – 16.00, pe tronsoanele anunțate mai sus circulația rutieră va fi suspendată.

Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi Chișinău atrage atenția proprietarilor de automobile să țină cont de apelul serviciilor municipale și să nu își lase automobilele în locuri nesigure ori în apropierea arborilor.