ÎNLĂTURARE SITUAȚII DE AVARIERE

Î.M. AGSV ÎNLĂTURĂ RAPID TOATE SITUAȚIILE DE AVARIERE APĂRUTE ÎN URMA PLOILOR ȘI INTENSIFICĂRIILOR DE VÎNT

Mai multe echipe de defrișatori ai Întreprinderii municipale Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi au intervenit în noaptea de 11 spre 12 iunie, în mai multe locații din municipiul Chișinău, pentru a înlătura situațiile de avariere apărute în urma vijeliei care a rupt crengi și a doborât la sol arbori.

Astfel, la 72 de adrese din capitală, vântul foarte puternic a frânt ramuri iar arbori cu sistemul radicular la suprafață au fost doborâți la sol.

În urma vijeliei nu au fost înregistrate răniri de persoane ori pierderi de vieți omenești.

În urma ședinței Comisei Situației Excepționale Chișinău care a avut loc în această dimineață în municipiul Chișinău a fost declarată Situație de Forță Majoră iar la această oră se fac estimările și evaluările suplimentare ale gradului de prejudicii și se calculează pagubele materiale.

Echipele de lucrători ai Î.M. AGSV, în această dimineață continuă să să intervină în toate sectoarele municipiului Chișinău.  

Î.M. AGSV a informat locuitorii capitalei prin diferite surse de informare să dea dovadă de PRUDENȚĂ, iar conducătorilor auto le amintește REPETAT să parcheze autovehiculele doar în spații special amenajate.

Pe această cale solicităm locuitorilor și oaspeților capitalei ÎNȚELEGERE față de situațiile care pot apărea spontan.