Î.M. AGSV A ASIGURAT EXEMPLAR CURĂȚENIA ÎN PARCUL LA IZVOR LA EVENIMENTUL „ORAȘUL PROFESIILOR”
Viceprimarul Ilie Ceban, a mulțumit întreprinderilor municipale care au participat, sâmbătă, 8 iunie, la Orășelul Profesiilor, târg de meserii pentru copii, la care a participat și Î.M. AGSV.
La începutul ședinței operative a serviciilor Primăriei municipiului Chișinău desfășurate astăzi, Ilie Ceban a precizat că evenimentul desfășurat în Parcul La Izvor, a fost o modalitate pentru tineri de a își selecta o profesie și a fost un succes. „Succesul a fost și al întreprinderilor municipale care au participat la eveniment și mulțumesc pentru modul exemplar în care a fost asigurată curățenia spațiilor verzi”, a precizat viceprimarul Ilie Ceban.
Sâmbătă, 8 iunie, standul Întreprinderii Municipale Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi a fost luat cu asalt de către copii, care, ajutați de angajații întreprinderii municipale, au sădit peste 200 de flori. Copii au primit în dar ghiveciul cu floare plantată de ei și “pașapoarte” prin care pot dovedi că sunt calificați pentru plantarea florilor.

În gestiunea Î.M.AGSV se află șase parcuri, 11 păduri parc, patru grădini publice și 74 de scuaruri.