Î.M. AGSV ÎNDEAMNĂ LOCUITORII SĂ PĂSTREZE CURĂȚENIA ȘI BUNURILE PUBLICE

Locuitorii municipiului Chișinău s-au obișnuit să vadă orașul curat și verde, motiv pentru care acțiunile cotidiene ale lucrătorilor întreprinderii municipale sunt observate mai greu.

Angajații Î.M. AGSV continuă să efectueze lucrări cotidiene de salubrizare în toate sectoarele municipiului Chișinău. Astfel, în fiecare dimineață, aleile din parcuri, scuaruri și zonele verzi aflate la gestiunea întreprinderii, sunt măturate iar urnele de gunoi golite și are loc schimbarea sacilor de gunoi.

În același timp, în zonele verzi aflate continuă acțiunile de cosit mecanizat al ierbii și greblatul acesteia iar în sectoarele unde s-a semnalat apariția ambroziei sunt executate măsuri de combatere mecanizată și chimică a acesteia.

De asemenea, la primele ore ale dimineții, sunt udate toate suprafețele din oraș în care au fost plantate flori, arbori, arbuști și gazon nou.

În Grădina Publică Ștefan cel Mare continuă vopsitul băncilor iar pe bulevardul Mircea cel Bătrân unde au fost semnalizate acțiuni de distrugere a mobilierului urban, băncile sunt reparate.

În contextul în care cantitatea de deșeuri colectată de lucrătorii întreprinderii de pe spațiile verzi ale orașului a crescut, îndemnăm locuitorii capitalei să păstreze curățenia, bunurile publice și să respecte munca angajaților întreprinderii municipale.