ÎNTREPRINDEREA MUNICIPALĂ AGENȚIA DE GOSPODĂRIRE A SPAȚIILOR VERZI CHIȘINĂU NU ÎNREGISTREAZĂ CHELTUIELI SUPLIMENTARE PENTRU INSTALAREA BRADULUI DE CRĂCIUN

Întreprinderea Municipală Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi anunță că în acest an nu vor fi efectuate chelutuieli suplimentare din bugetul anului 2022 pentru instalarea bradului de Crăciun.  Toate decorațiunile de iarnă care au fost procurate în ultimii ani sunt la balanța întreprinderii vor fi folosite și în acest an.

În depozitul întreprinderii municipale se află 2894 de jucării, globuri mai mici sau mai mari și 213 fulgi și petale, a specificat Victoria Covali, directorul interimar al Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi.

Bradul artificial care va fi instalat în Piața Marii Adunări Naționale are înălțimea de 24 de metri și a fost procurat în urmă cu trei ani.

Singurele cheltuieli pe care le va suporta întreprinderea municipală sunt chletuielile obișnuite care se referă la transportul în Piața Marii Adunări Naționale și la  instalarea propriu zisă a Bradului de Crăciun.

Data la care vor fi aprinse luminițele de pe brad va fi anunțată mai târziu.