ORAȘUL PROFESIILOR

Î.M. AGSV PARTICIPĂ LA EVENIMENTUL CULTURAL CU GENERICUL „ORAȘUL PROFESIILOR”

Reprezentanții Întreprinderii Municipale „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” vor participa, sâmbătă 8 iunie, în Parcul „La Izvor”.

Astfel, în cadrul workshop-urilor dedicate copiilor aceștia vor avea posibilitatea să afle care sunt profesiile practicate în cadrul întreprinderii. Întreprinderea municipală „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” va avea un stand propriu unde copii  vor avea posibilitatea să facă cunoștiință cu principalele activități desfășurate de întreprindere pentru întreținerea, protejarea și dezvoltarea spațiilor verzi gestionate.

În afară de activităţile de informare şi conştientizare a importanței spațiilor verzi pentru sănătatea orășenilor, copii vor avea posibilitatea observe structura arborilor în micul laborator dendrologic, să vadă utilajele și instrumentele de lucru ale angajaților Î.M. AGSV, vor putea colora schițe peisagistice și vor avea posibilitatea să planteze în ghiveci o floare, pe care o vor putea lua acasă.  

Participarea la eveniment este liberă, reprezentând o oportunitate pentru părinți și copii pentru a cunoaște modalitățile prin care municipalitatea Chișinău menține orașul veșnic verde.

„Orașul Profesiilor” este un proiect dedicat copiilor pentru ca aceștia să descopere și să-și dezvolte potențialul într-un mod interactiv și distractiv.

Evenimentul este desfăşurat cu susținerea Primăriei Municipiului Chișinău.