INSPECTARE HAVUZURI

LANSAREA HAVUZURILOR DIN CHIȘINĂU VA AVEA LOC ODATĂ CU VENIREA SĂRBĂTORILOR DE PAȘTI

În perioada lunii martie, Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” Chișinău a efectuat verificarea havuzurilor aflate în gestiune. Procesul face parte din acțiunile necesare asigurării funcționării corespunzătoare a acestora, până la începerea Sfintelor Sărbători de Paști.

În conformitate cu Graficul stabilit, specialiștii Î.M. „AGSV” Chișinău și S.A „Apă Canal” au inspectat și au efectuat astăzi activități de profilaxie a havuzurilor din Parcul Valea Morilor, Grădina Publică Ștefan cel Mare, Parcul Catedralei, Parcul Memorial Afgan, Parcul Șipca, Complexul Memoria Victimelor Deportaților și a celor două havuzuri aflate în scuarul Maria Bieșu.

Astfel, în procesul de inspectare S.A „Apă Canal” a extras sigiliul de conservare pe timp de iarnă și a redeschis debitul de apă necesar funcționării havuzurilor. 

În urma lucrărilor de profilaxie efectuate s-a constatat că toate cele șapte havuzuri vor putea fi puse în funcțiune înaintea Sărbătorilor Pascale.

În același timp, lucrătorii Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” fac pregătiri intense pentru ca locuitorii Chișinăului să poată sărbători Învierea Domnului, astfel, toate lucrările de amenajare din parcuri și zonele verzi respectă Graficul de activitate stabilit, pentru ca de Paști, municipiul și oaspeții săi să se poată bucura de lumina Învierii.